Zoals velen in het hele land, bracht D.C. luchtvaartingenieur Aisha Bowe een groot deel van de laatste maanden thuis door tijdens de coronaviruspandemie.

Dus gebruikte ze de extra tijd om een manier te vinden om kinderen en ouders te helpen uitgeput te raken van het leerproces thuis.

Bowe, de oprichter en CEO van STEMboard, heeft de afgelopen vijf jaar via haar bedrijf wereldwijd kampen in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) uitgevoerd, maar zag de noodzaak in om deze zelfde activiteiten in een kleine kit voor kinderen te doen.

Zo, zei Bowe zij een divers team van ingenieurs, dat door Danielle Regis wordt geleid, ontmoette om Lingo, een bij-huiscoderingsuitrusting voor jonge geitjesleeftijden 13 en omhoog te ontwikkelen. Bowe beschrijft het als ,,een pret en het in dienst nemen het leren ervaring terwijl het worden blootgesteld aan de grondbeginselen van hardware en softwareontwerp”.

De eerste les bestaat uit het bouwen van een back-up sensor in autonome auto’s, die de leerlingen kunnen samenstellen en blootstellen aan de code die het laat functioneren.

“Het idee van Lingo is om technologie voor iedereen toegankelijk te maken door leerlingen op een heel eenvoudige manier kennis te laten maken met software, hardware en technische concepten”, aldus Bowe. “Dus, de focus ligt op de les en de opwinding rond het bouwen van de back-up sensor en minder op enkele van de technologische basisprincipes, die later zullen komen.”

Misschien is het beste deel voor ouders, zoals Bowe zei, dat de “nauwgezette gedetailleerde instructies en stap-voor-stap video’s” de kinderen bezig moeten houden zonder hulp van mama en papa nodig te hebben.

“Dit is een geweldige oplossing voor niet alleen in-home leren dat ouders willen geven hun studenten de tijd om een oefening te voltooien en een beetje rust te krijgen, [maar] ook voor kampen die op zoek zijn om de vraag aan te pakken hoe ze draaien tijdens de pandemie,” zei Bowe.

“Geen contact, geen probleem.”

Hoewel Lingo gericht is op tienerstudenten, zei ze dat jongere kinderen in staat zijn om de oefening af te maken. Echter, ouderlijk toezicht wordt aanbevolen voor jongere kinderen, omdat de kit vele kleine stukjes bevat.

Aisha Bowe, oprichter en CEO van STEMBoard, beschrijft Lingo als “een leuke en boeiende leerervaring terwijl hij wordt blootgesteld aan de fundamenten van hardware en software ontwerp. (Met dank aan Aisha Bowe/STEMBoard)
Bowe zei dat de naam van Lingo komt van een gesprek dat ze had met een ontwikkelaar in Parijs, die wees op codering is als zijn eigen taal, “en als je de taal niet kent, zul je achterblijven.”

Bowe en haar bedrijf hebben virtuele STEM-kampen opgezet voor studenten in vijf Amerikaanse steden, waaronder Baltimore, die al 135 kits gebruiken. Ze zei dat er nog een ander kamp is dat zich richt op minderheidsvrouwen, genaamd INTech Camp for Girls.

Bowe voegde toe dat het leerproces niet eindigt met de voltooiing van het project.

“Elk deel van dit werd virtueel gedaan,” zei ze. “Het enige wat ik leuk vond aan het maken van dit programma was dat we het hebben, zodat elke persoon die een uitrusting ontvangt, op ons leersysteem staat, wat ons in staat stelt om nieuwe updates te geven. Dus, je krijgt een kit, en je doet de oefening, en een week of twee vanaf dat moment, zijn we in staat om je dan nieuwe inhoud te pushen, zodat je kunt doorgaan met het verdiepen van je leerproces”.

Bowe zei dat ze dit soort lesmateriaal pas op de universiteit zag, en misschien had ze haar vormingsjaren beter kunnen gaan.

“Lingo vertegenwoordigt iets waarvan ik wou dat ik het had opgegroeid,” zei ze. “In veel opzichten ben ik opgewonden om dit bij te dragen, vooral … op het moment dat er veel studenten thuis zijn en ze behoefte hebben aan ondersteuning van het kamp, academische activiteiten, zodat ze kunnen blijven leren en ze niet achteruitgaan.”

De kits kosten $69.99, maar Bowe zei dat haar bedrijf met non-profit organisaties heeft samengewerkt om gratis kits aan kinderen te schenken.

De boog nodigde meer nonprofits uit om hen over het programma te bereiken, en moedigde anderen aan om de uitrustingen voor jonge geitjes te kopen en te schenken die zich hen niet kunnen veroorloven.

Bowe deed ook een oproep aan andere bedrijfseigenaren om terug te geven in deze onzekere tijden.

“We hebben de kracht, de tijd, de invloed en de creativiteit” om de gemeenschap te helpen, zei ze.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *