Wanneer je een snelgroeiend bedrijf hebt is dat natuurlijk erg fijn, maar het kan ook een aantal uitdagingen met zich meebrengen. Wat we vaak zien is dat de opslagruimte te vol raakt en er te weinig ruimte is om alle producten op te slaan. Als dit bij jou bedrijf het geval is en je op zoek bent naar een geschikte manier om snel meer ruimte te creëren, dan ben je hier aan het juiste adres! De meest voor de hand liggende manier om meer ruimte te creëren is om te kiezen om te verhuizen of te verbouwen, maar dit brengt veel kosten met zich mee. Een betere en makkelijkere oplossing is om op een snelle en voordelige manier meer ruimte in je huidige pand te creëren. Dit kun je doen met het plaatsen van tussenvloeren. Hoe tussenvloeren precies werken kun je vinden in deze blog.

Een tussenvloer die bij jouw pand past
Tussenvloeren zijn vloeren die je in een oogwenk kunt plaatsen, ze worden plaatst tussen twee verschillende etages. Je zou kunnen zeggen dat het tussenvloer een soort extra verdieping creëert waar je je opslag veilig kan opbergen. Een voordeel is dat je medewerkers er veilig bij kunnen. Tussenvloeren zijn namelijk extreem stevig en betrouwbaar. Tenminste, wanneer deze van goede kwaliteit zijn. Wanneer je hier een trap bij aansluit kan je de vloer makkelijk bereiken en door het toevoegen van leuningen houd je het veilig. Veiligheid moet namelijk niet vergeten worden, want veiligheid moet voorop blijven staan. Tussenvloeren kunnen aangepast worden naar hoe jij dat wilt. Er is bijvoorbeeld keuze tussen kleur en grootte. Hierdoor kan je de tussenvloeren aanpassen aan de ruimte en lijkt het net alsof die er altijd al was.

Tussenvloeren van Nolte Mezzanine
Wanneer je kiest voor het gebruik maken van tussenvloeren, is het noodzakelijk dat deze van hoge kwaliteit zijn. Dit omdat je kosten wat het kost, ongelukken met hoogte wilt voorkomen. Voor veilige tussenvloeren van hoge kwaliteit en veiligheid raden wij het aan om deze aan te schaffen bij Nolte Mezzanine. Dankzij de jarenlange ervaringen in het plaatsen van diverse tussenvloeren weten ze precies wat ze doen bij Nolte. Neem een kijkje op de site voor meer informatie.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *