Bij de term hybride denk je heel waarschijnlijk aan auto’s. Een hybride auto gebruikt meerdere technieken om te kunnen rijden. Maar meer dingen zijn hybride. Voertuigen zoals auto’s dus. Maar ook schepen of fietsen. Ook er zijn ook hybride vormen van planten, dieren, talen, kunstvormen en zelfs van wijnen. Het gaat om de combinatie van verschillende eigenschappen of technieken. Dat maakt BRM-lasermachines ook hybride.

Snijden en graveren met één machine

Met een BRM-laser krijg je een snijmachine en een graveermachine ineen! Een en hetzelfde apparaat dat door simpelweg de instellingen aan te passen snijdt of graveert. Stel je eens voor hoeveel mogelijkheden je daarmee onder handbereik hebt. Of je nu metaal wilt graveren of leer gaat snijden, dat kan met diezelfde machine. Eerst uit plaatmateriaal onderdelen snijden en er daarna direct tekst, serienummers of afbeeldingen op graveren? Kan allemaal! In een handomdraai.

Tijd is geld!

Je kunt je tijd maar één keer besteden. Zo efficiënt mogelijk werken met een continue kwaliteit is belangrijk. Jouw gewenste eindproduct maken zonder al te veel handelingen en poespas, secuur en snel. Daarmee zorg je ervoor dat je aan de wens van je klant voldoet en dat er geld in het laatje komt. Of je hebt een briljant idee en zoekt een machine die je in no-time integreert in je productieproces. Zodat je snel je snij- en graveercapaciteit verhoogt en je die mooie opdrachten binnen kunt halen om zo je organisatie te laten groeien. 

Supersnel aan de slag

Wil je enkele stuks maken of grotere oplages? Ben je een starter of heb je juist jarenlange ervaring? Wij hebben perfect passende oplossingen. Dezelfde veelzijdige technologie in verschillende maten en vermogens. Laat ons je helpen je mogelijkheden en je voorsprong op concurrenten te vergroten. BRM zorgt ervoor dat jij supersnel aan de slag kunt met je eigen veelzijdige hybride tóplaser.

Boek een demo of stuur ons je materiaal op zodat we het kunnen testen. We denken graag met je mee. Bel of mail ons vandaag nog!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *