Bij de webshop patchkast.com kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod patchkasten van 19 en 10 inch. Uw netwerkoplossingen beschermen tegen vuil, stof en andere schade aan kabels met een patchkast is een ideale manier. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn steeds meer afhankelijk van een goed IT netwerk. Bent u van plan een patchkast te kopen? Neem alvast een kijkje op patchkast.com. Alle patchkasten en aanvullende accessoires zijn gemakkelijk en snel via de website te bestellen.

Een patchkast kopen, let hier op
Voordat u overgaat tot aankoop geven we u graag een aantal tips mee waar u op dient te letten. We hebben ze voor u opgesomd:

Staande of wandkast
Zowel staande als wandkasten vindt u online bij Patchkast.com. Gaat het om ene patchkast voor onder een bureau? Een wandkast is in dat geval gemakkelijk te installeren. Let er wel op dat diepe apparatuur niet geschikt is voor een wandkast. Hoewel een staande patchkast minder compact is, zijn ze ideaal voor diepe apparatuur.

Breedte patchkast
Een 19 inch patchkast is 48,26 cm. 600 mm is de minimale breedte van een kast, houd ook altijd ruimte over voor de montage en eventuele accessoires. Beschikt u niet over veel ruimte? Neem dan een 10 inch profiel.

Diepte
Ook de diepte wordt aangegeven op de patchkast. 10 cm valt weg door de afstelling van de profielen en de beplating van staal. Om de diepte van de kast te bepalen is het van belang hier rekening mee te houden.

Welk type deur kiest u?
U heeft de keuze uit twee soorten deuren: geperforeerd of glas. Een geperforeerde deur laat warme lucht snel door zodat  uw apparatuur niet oververhit raakt. Glazen deur houdt stof weer tegen en verminderd het geluid. Het is echter niet geschikt voor warmtewinnende apparatuur.

Patchpaneel
Overzicht creëren doet u met een patchpaneel. Het paneel is voorzien van patchpoorten. Dit zijn keystone pluggen waar u aan de ene kant een RJ45 kunt aansluiten en een installatiekabel aan de andere zijde. Deze panelen zijn leverbaar met verschillende poorten. Op de poorten ziet u een nummer die ervoor zorgt dat u eenvoudig overzicht kunt creëren. Correspondeer het nummer met het nummer van een in- opbouwdoos.

Bezoek de website
Voorkom een warboel aan kabels en kies voor een stevige, veilige en overzichtelijke patchkast. Bij Patchkast.com vindt u niet alleen veel patchaksten en patchpanelen, maar ook handige accessoires. Bent u erover uit welke patchkast het beste past bij uw situatie? Bekijk het complete aanbod direct online bij patchkast.nl. Wilt u van advies voorzien worden? Deze specialisten staan voor u klaar en helpen u de juiste patchkast te kiezen. Uw patchkast shopt u gemakkelijk en snel via de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *