Kom je ruimte te kort voor opslag? Geen zorgen we hebben een passende oplossing voor je! Heb je ooit weleens aan een verdiepingsvloer gedacht? Dit creëert extra veel ruimte in je eigen pand, waardoor je niet de moeite hoeft te doen om te verhuizen! Of een uitbouw te maken. Maar wat is een verdiepingsvloer? Het is een constructie die ervoor zorgt dat er op een snelle manier extra ruimte kan worden gemaakt. Je vergroot je oppervlakte enorm! Wil je meer weten over de voordelen van het plaatsen van een verdiepingsvloer? Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze vloeren in deze blog!

Wat zijn de voordelen?

Een verdiepingsvloer heeft ontzettend veel voordelen, daarom hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  1. Meer ruimte. Ten eerste hoef je niet te verhuizen naar een groter pand, waardoor je al je spullen kunt laten staan. Daarnaast hoeft je ook niet extra oppervlak te kopen. Dit scheelt je ook weer veel kosten. Een verdiepingsvloer is een vloer tussen twee verdiepingen in. Dat bespaart kosten en ruimte.
  2. Divers. Deze vloer is erg divers en is in veel verschillende soorten beschikbaar. Ook kan deze later op elk gewenst moment nog worden uitgebreid. Verder is een verdiepingsvloer verplaatsbaar. Dit kan erg goed uitkomen wanneer je er nog niet helemaal uit bent waar deze vloer het beste staat. 
  3. Energiebesparing. De vloer weerkaats licht. Dat betekent dat je bespaart op energiekosten voor verlichting en ook energie bespaart. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee!

Een verdiepingsvloer bestellen?

Bij het plaatsen van een verdiepingsvloer komt veel meer kijken dan je zou denken. Het is gen klus om in je eentje te verrichten. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen hiervoor.  Het gaat namelijk veel tijd en moeite kosten wanneer je dit zelf wilt gaan doen. Schakel de hulp van een specialist in zodat je zeker weet dat je een verdiepingsvloer heeft die betrouwbaar is. Een favoriet van ons is: Nolte Mezzanine. Zij zijn de specialist op het gebied van verdiepingsvloeren. Neem een kijkje op de website voor meer informatie of voor het beantwoorden van vragen! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *