Airpods zijn al een tijdje op de markt, en we kunnen zeker zeggen dat ze geweldig zijn. Je kan zonder gedoe muziek luisteren, en je kan ze gemakkelijk in en uitdoen. Het geluid is daarnaast ook nog eens helemaal top! Als je nog geen airpods hebt raden wij je zeker aan om deze aan te schaffen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je graag meer informatie wilt. Dat kan! Wij gaan hier meer over vertellen in deze blog.

Het geluid van de airpods

Als je vaak naar muziek luistert, dan moeten de liedjes wel zo mooi mogelijk over komen! Met Airpods zit je op het juiste adres, dat geluid is namelijk geweldig.  Een voordeel van de Airpods is dat de muziek van zelf stopt als jij de Airpod uit je oor haalt. Op deze manier mis je geen moment van de favoriete nummers in je afspeellijst. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om te bellen met Airpods. Je hoort namelijk gelijk je telefoon over gaan en met een klik kan je opnemen. En als je weer wilt ophangen kan je gewoon op dezelfde plek tikken. 

Dit zegt het lampje

De hoes van de airpods is als het ware de oplader van de airpods. Maar de hoes beschermt ook nog eens de oortjes. Vaak brandt er op het hoesje een kleur. En elke kleur heeft zo zijn eigen betekenis. Groen geeft bijvoorbeeld aan dat de Airpods helemaal opgeladen zijn en dus klaar voor gebruik zijn. Oranje betekent dat ze niet helemaal opgeladen zijn, maar dat je ze wel kunt gebruiken. Wanneer je de witte kleur ziet branden, betekent het dat je de Airpods kunt koppelen. Wil je weten hoeveel procent de Airpods nog hebben? Hou de case dicht bij je Iphone en doe de deksel open. Op deze manier verschijnt er op je beeld op je Iphone het aantal procent en weet je of je ze moet opladen. Airpods zijn dus van alle gemakken voorzien! Wil je graag meer weten over een hoesje? Of over de airpods? Neem dan eens een kijkje op de website van Airpodshoesjes-shop.nl. Deze partij heeft een ruim aanbod aan hoesjes.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *