Even helemaal weg van je scherm, je code en je daily stand ups. Wanneer je wilt connecten met je team, moet je iets doen wat je normaalgesproken niet met je team doet. Even helemaal weg. Naar de Himalaya of Kilimanjaro bijvoorbeeld. Teambuilding in de modder is passé en met paintballen hoef je al helemaal niet meer aan te komen. Ga verder en kom jezelf en je team tegen op de hoge trails in de Annapurna’s in Nepal of beklim het dak van Afrika. 

Loop de Annapurna Circuit Trek met meer dan vijftig kilometer aan trails rondom het Annapurna massief. Dat is het Annapurna Circuit. Het is een van de absolute trekking klassiekers in Nepal die steeds weer hoge ogen gooit bij avonturiers. Kom oog in oog met Dhaulagiri, Machhapuchhre, Manaslu, Gangapurna en Tilicho Peak. Met je team loop je langs weelderige rijstterrassen, bezoek je pittoreske dorpen en maak  jekennis met de verschillende culturen die Annapurna rijk is. Voor een kortere versie zou je ook nog de Annapurna Base Camp Trek kunnen overwegen.

Je ontmoet de de Gurungs, de Newars, de Brahmins en vele andere volkeren. Trek over de Thorung La bergpas en wandel over de rand van het Tibetaanse Hoogland. De Annapurna Himalaya’s liggen op de stoep van het kleurrijke stadje Pokhara. Je bereikt het vanuit Kathmandu met een korte vlucht of een busreis van 6-8 uren. Eenmaal daar wacht er een selectie grootste bergtoppen van de wereld op je. Weer eens wat anders dan de bergen op de achtergrond van je computerscherm. 

De Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika en is daarmee een van de Seven Summits, de zeven hoogste toppen ter wereld, per continent. Dit maakt dat Kilimanjaro in hetzelfde lijstje als Mount Everest, Mount Elbrus, Aconcagua en bijvoorbeeld Denali. Een van de Seven Summits beklimmen met jouw team vormt een blijvende herinnering voor het hele bedrijf en zal ervoor zorgen dat iedereen altijd dat beetje meer zal blijven geven. Via de Lemosho Route heb je de beste kansen om de top van Kilimanjaro to bereiken. 


Een beklimming van Kilimanjaro kost ongeveer 1500 EUR per persoon. Met vluchten en een hotel voor voor en na de beklimmen kun je voor minder dan 2500 EUR per persoon meer dan een week lang de meest ultieme vorm van teambuilding doen. Pole pole  betekent zoveel als rustig aan. Want geloof ons. Zelfs het sterkste team ter wereld moet nog steeds oppassen voor de gevaren van hoogteziekte.