Jij hebt een briljant idee dat je wilt lasersnijden of graveren. Je wilt dat gat in de markt nu induiken en niet te laat te zijn met het lanceren van je product. Of opdrachten mislopen omdat je ze niet, of niet snel genoeg, kunt uitvoeren. Met een BRM-laser benut je je kansen!

Ondernemende creatievelingen 

Een lasermachine is superinteressant voor heel veel organisaties. Sneller, nauwkeuriger en goedkoper produceren. Of je nu een starter bent of een gevestigde ondernemer, die aspecten moeten je als muziek in de oren klinken. BRM biedt de beste betaalbare lasermachines aan. Veelzijdige, betrouwbare kwaliteitsmachines waarmee ondernemende creatievelingen hun ideeën uitvoeren en hun groeiambities realiseren. 

Nu geld in het laatje!

Toch kan het zijn dat de financiering van een lasermachine een uitdaging is. Dat bedrag in één keer aftikken naast je normale kosten, is soms gewoon een flinke drempel. Terwijl die machine er júist voor kan zorgen dat er nú geld in het laatje komt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om een machine te leasen.

Kosten spreiden om te groeien

We hebben verschillende leaseconcepten voor zowel financial als operational lease. Zo ben je vanaf de eerste dag productief en hou je daarnaast je liquiditeit op peil. Bij financial lease ben je direct eigenaar van je machine. De machine staat op de balans waardoor je waarschijnlijk in aanmerking voor een investeringsaftrek. Operational lease is een andere optie. Dan heb je de mogelijkheid om eigenaar te worden aan het einde van de looptijd en kun je het meer vergelijken met het huren van een machine. In beide gevallen spreid je de aanschafkosten en houd je maximale ruimte om te groeien.

Grijp je kans!

Laat ons je helpen supersnel aan de slag te gaan met je eigen veelzijdige toplaser. Een machine die je binnen no-time integreert in je productieproces en waarmee je je snij- of graveercapaciteit verhoogt. Zodat jij die kansen in de markt kunt grijpen. 

Meer weten? Plan een demo of laat je materiaal testen. Wij zijn er klaar voor. BRM: altijd een oplossing!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *